Welkom op de website van ALPAGRO Packaging, dé specialist voor uw bedrukte draagtassen en flexibele verpakkingen.
Welkom op de website van ALPAGRO Packaging, dé specialist voor uw bedrukte draagtassen en flexibele verpakkingen.
Lees meer

Kwalitatieve flexibele verpakkingen

Al 40 jaar is ALPAGRO Packaging gespecialiseerd in de productie van gepersonaliseerde draagtassen en verpakkingen in zowel plastic als bioplastic.

Ons gamma bestaat o.a. uit draagtassen, dekvellen, zakken voor groenten en fruit, verzendenveloppen, magazinefolie en diverse verpakkingszakken en folies voor industriële toepassingen.

Als fabrikant denken wij met u mee over de ideale oplossing en ontwikkelen wij uw gepersonaliseerde draagtas of verpakking van A tot Z. Dankzij onze jarenlange ervaring en technische kennis maken we een product conform uw wensen en volgens de regels van het vak.

Lees meer
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Toewijding
Toewijding
Vakmanschap
Vakmanschap
Persoonlijke aanpak
Persoonlijke aanpak
Kwalitatief drukwerk
Kwalitatief drukwerk
Groene oplossingen
Groene oplossingen

In de kijker

Hoe bestanden aanleveren?

Wenst u een bedrukte draagtas of verpakking te bestellen? Zorg dan voor een goed digitaal bestand. Raadpleeg hier onze aanleverspecificaties zodat wij uw bestelling zo vlot mogelijk kunnen verwerken.

Lees meer

Plastic zak meest duurzaam

Recent onderzoek door Test Aankoop toont aan dat de gerecycleerde en herbruikbare plastic zak in LDPE de meest milieuvriendelijke boodschappentas is. Een verrassend resultaat? Lees er hier meer over!

Lees meer

Milieuvriendelijke bioplastic?

Er bestaan diverse soorten ecologische materialen. Onze biozakken worden gemaakt op basis van maïszetmeel, een hernieuwbare grondstof die bovendien 100% composteerbaar is. Kom er hier alles over te weten!

Lees meer

HOT: AlpaGreen

AlpaGreen is onze nieuwste plasticsoort en bestaat uit nieuwe, gerecycleerde en biogebaseerde polyethyleen. Het materiaal heeft dezelfde eigenschappen als conventionele PE, maar biedt meer voordelen op ecologisch vlak.

Lees meer

Populaire producten

Bladversterkte draagtassen

De bladversterkte draagtas is onze populairste draagtas: hij is herbruikbaar, recycleerbaar, budgetvriendelijk én kan voor diverse doeleinden gebruikt worden!

Lees meer

Biodraagtassen met uitgestanst en versterkt handvat

Dé milieuvriendelijke en 100% composteerbare draagtas! Bent u begaan met het milieu en wilt u uw groen imago in de verf zetten? Opteer dan voor deze biotas!

Lees meer

Dekvellen

Afdekfolie voor diverse AGF-kisten, kratten en dozen. Onze dekvellen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen én kunnen volledig naar wens gepersonaliseerd worden.

Lees meer

Verzendenveloppen

Heeft u een webshop? Dan zijn deze verzendenveloppen de ideale verpakking! Ze zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen bedrukt worden met uw eigen logo of ontwerp.

Lees meer