Inpakker / inpakster - 2 ploegen
2021-10-15 Vacatures

Inpakker / inpakster - 2 ploegen

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA INPAKKER / INPAKSTER ?

Als inpakker/inpakster ben je verantwoordelijk voor het hele inpakproces en de correcte bediening van de toegewezen machines. Je houdt toezicht op de doorstroom en voortgang van de producten op de productielijn, verpakt de (half)afgewerkte producten volgens de richtlijnen en waakt over de kwaliteit zodat het eindproduct voldoet aan de vereisten van de klant. Bij eventuele kleine mechanische en technische storingen zoek je eerst zelf naar een oplossing, grijp je zelf in waar mogelijk en binnen de veiligheidsnormen of meld je ze aan de operator of ploegbaas.

Je zorgt voor een goede administratieve registratie en orde rond jouw werkplek zodat de ploegoverdracht met jouw collega vlot verloopt.
 

Profiel

Je hebt bij voorkeur werkervaring in een productieomgeving, toont zin voor initiatief, bent nauwkeurig, hands-on en vriendelijk.
 

Aanbod

Je komt terecht in een ervaren team van trouwe medewerkers dat jou met open armen ontvangt. Je werkt in een 2-ploegenstelsel met een aantrekkelijk uurrooster. Wij bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een verloning volgens PC 116 Limburg, een ploegenpremie, maaltijdcheques, ... Een positieve evaluatie zal resulteren in een vast contract van onbepaalde duur.

Dus….ben jij die enthousiasteling die ons team wil komen versterken? Stuur dan snel je CV met motivatie naar lindsay.aerts@alpagro.be.