Operator / inpakker - nachtpost
2021-10-15 Vacatures

Operator / inpakker - nachtpost

WORD JIJ ONZE NIEUWE OPERATOR / INPAKKER?

Je taak als operator / inpakker is divers. Zo ben je verantwoordelijk voor het hele inpakproces, de correcte bediening van de toegewezen machines, het opvolgen en analyseren van productiegegevens en het instellen en sturen van de installatie. Je houdt toezicht op de doorstroom en voortgang van de producten op de productielijn, verpakt de (half)afgewerkte producten volgens de richtlijnen en waakt over de kwaliteit zodat het eindproduct voldoet aan de vereisten van de klant. Daarnaast sta je in voor het uitvoeren van het basisonderhoud, neem je onmiddellijk actie in geval van mechanische en technische storingen en afwijkingen of meld je ze aan de operator of ploegbaas.

Je zorgt voor een goede administratieve registratie en orde rond jouw werkplek zodat de ploegoverdracht met jouw collega vlot verloopt.
 

Profiel

Een technisch diploma is niet vereist, maar je hebt passie voor techniek. Een eerste relevante ervaring in een soortgelijke functie is zeker een pluspunt. Je toont zin voor initiatief, denkt probleemoplossend, hebt de nodige communicatieve vaardigheden om in teamverband te werken, maar kan ook goed zelfstandig werken. Sommige handelingen aan de machines vragen wel wat spierkracht.
 

Aanbod

Je komt terecht in een ervaren team van medewerkers dat jou met open armen ontvangt. Je werkt in een vaste nachtpost. Wij bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur met een verloning volgens PC 116 Limburg, een ploegenpremie, maaltijdcheques, ... Een positieve evaluatie zal resulteren in een vast contract van onbepaalde duur.

Dus….ben je handig en sleutel je graag aan machines? Stuur dan je CV met motivatie naar lindsay.aerts@alpagro.be