Papier

Papier

Papiersoorten

Onze draagtassen kunnen uit diverse papiersoorten gemaakt worden: kraft papier, gerecycleerd papier en gecoat papier.

  • Kraft papier: De meeste van onze papieren draagtassen worden gemaakt uit kraft papier. Dit is een sterke, matte papiersoort. Wij beschikken zowel over wit als bruin kraft papier dat verkrijgbaar is in een effen of gelijnde uitvoering.
  • Gerecycleerd papier: Het effen bruine kraft papier wordt steeds gemaakt van gerecycleerd papier. Dit papier heeft een grove structuur en een natuurlijke uitstraling. Daarnaast beschikken we ook over wit gerecycleerd papier. Dit is eveneens een matte papiersoort met een ruw oppervlak. Het papier is niet helder wit, maar heeft eerder een beige ondertoon en bevat kleine gekleurde spikkels en vezels.
  • Gecoat papier: Gecoat papier heeft over het algemeen een iets luxueuzere uitstraling. Deze papiersoort voelt glad aan en heeft een glanzendere look. Gecoat papier wordt vaak ingezet voor het drukken van kleurrijke beelden in full colour.

Bovenstaande papiersoorten (behalve het gelijnde papier) zijn eveneens beschikbaar met FSC-keurmerk wat wil zeggen dat het papier afkomstig is van duurzaam beheerde bossen en/of recyclage.


Waarom kiezen voor een draagtas uit papier?

  • Papier is recycleerbaar.
  • Papieren draagtassen kunnen meerdere malen hergebruikt worden.
  • Onze papieren draagtassen worden gemaakt met zijvouwen en een bodemvouw. Ze blijven hierdoor rechtop staan waardoor ze gemakkelijk gevuld kunnen worden.
     

Welke producten kunnen uit papier gemaakt worden?

Wij bieden enkel draagtassen in papier aan:


Heeft u nog vragen over onze papiersoorten of wenst u een papieren draagtas te laten maken? Laat het ons weten. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Voorbeelden van onze papieren draagtassen