Over ons

Over ons

KWALITEIT, FLEXIBILITEIT EN SERVICE STAAN CENTRAAL

ALPAGRO Packaging produceert kwaliteitsvolle draagtassen en allerhande verpakkingen, zowel in plastic als bioplastic. Het volledige productieproces (van extrusie, bedrukking tot de uiteindelijke afwerking van het product) verloopt in eigen regie waardoor u kan rekenen op een hoge flexibiliteit. Dit vertaalt zich niet alleen in flexibele leveringstermijnen, maar ook in productoptimalisatie.

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak. Wij luisteren naar uw wensen en noden en gaan graag samen met u op zoek naar een verpakking die aan uw behoeften voldoet. Professioneel advies, totaalbegeleiding en kwaliteitswerk verzekeren dat uw gepersonaliseerde verpakking de gewenste boodschap uitdraagt.

Dankzij ons up-to-date machinepark en onze vakbekwame medewerkers streven wij dagdagelijks naar een perfecte afwerking van uw product. Bij ons kan u rekenen op een korte opvolging, maatwerk en een hoogwaardige drukkwaliteit.

Daarnaast dragen wij ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Wij verbinden ons ertoe een groene oplossing op basis van hernieuwbare grondstoffen aan te bieden als alternatief voor onze plastic draagtassen en verpakkingen.