Machineoperator gezocht!
2019-07-04 Vacatures

Machineoperator gezocht!

WORD JIJ ONZE NIEUWE COLLEGA?

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerde machineoperator met zin voor techniek.

Als machineoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, omstellen, controleren en ombouwen van de machines. Dit wil zeggen dat je de nodige onderdelen wisselt en de machines instelt conform de nieuwe werkopdracht. Je dagdagelijkse taken bestaan o.a. uit het oplossen van kleine storingen, het aanbrengen van de nodige halffabrikaten, het controleren van de juiste werking van de machines en de kwaliteit van onze producten. Hiervoor krijg je support en instructies van het technische team en de productieleider. Daarnaast begeleidt je de bedieners van de machines en ondersteun je hen. Ook het meehelpen zoeken naar verbeterpunten in het productieproces en het realiseren hiervan behoort tot jouw takenpakket.

Een technisch diploma is niet vereist maar aanleg en interesse voor techniek is zeker een must! Je bent leergierig, nauwkeurig, sociaalvaardig en een teamplayer die ook goed zelfstandig kan werken. Sommige handelingen aan de machines vergen wel wat spierkracht.

Je werkt in een 2-ploegenstelsel: in de ochtendploeg van 6u tot 14u en 's vrijdags van 6u tot 11u30, in de namiddagploeg van 14u tot 22u en ‘s vrijdags van 11u30 tot 17u.

Wij bieden je een voltijds contract van onbepaalde duur, een brutoloon volgens de barema's van pc 116 Kunststofverwerkende Nijverheid in Limburg, een ploegenpremie en maaltijdcheques.

Ben je handig, sleutel je graag aan machines en woon je in de regio Houthalen-Helchteren? Mail je CV dan naar Lindsay Aerts (lindsay.aerts@alpagro.be).